Будуть виннi

Юрий Хат
1.
Я живу на Україні,           Вабить до себе вона,
І це дуже файно.             Кличе, мов лелека.
Захотілось до Європи,         Буцімто така рідна,
Зараз і негайно.             Мов сучасна Мека.
   
   Приспів:
Про Дніпро пісні співати      Подаруємо надію,
Ми Європу навчемо.            Приймуть - буде все гаразд.
Будуть нам там руки жати,     До Європи - Україну,
Їм утіху ми дамо.             Щастя їм нема без нас.

2.
Там на мене вже чекають,      Остогидла ця горілка,
Чуєш, брат Тарасе.            Буду пити віскі,
Щастя без мене не мають       Як людина, їсть з тарілки,
Різні єврокласи.              А ні сьорбать з миски.
3.
Тягне мила, як магніт,        Забирай, скільки внесеш,
Розтуляю жмені.               Нам, мовляв, не треба.
Проти мене Старий Світ        А взамін? Взамін, авжеж,
Розкрива кишені.              Дай нам сяйво неба!
4.
Босих заберіть мільйон,       Що до мене, хай живуть,
П'ятки хай засяють.           Хоч і будуть винні.
Ото сяйво - за кордон,        А без нас-таки помруть,
Там його не мають.            Слава Україні!