Зима за вiкнами...

Мыкола Ковальчук
Зима за вікнами, зима.
Хотілося давно такої.
І ось вона прийшла сама,
Мороз і вітер в неї вої.

Немало снігу намела,
Притьма річки оділа в кригу.
Морозу спущена стріла
Привносить у життя інтригу.

Але морози на добро -
Позбудеться хвороб повітря.
А літо принесе тепло,
І на врожай буде поліття.