Без всяких там иже еси, Господи, спаси

Катя Бесс
Без всяких там "иже еси", Господи, спаси.

Вот тебе круг - выбирайся сама, о большем и не проси.
Не проси руки, голоса и чужих сердец.
И боли своей, дура, бременем не неси.

Коли не ждали, хлопай дверью, уезжай на такси,
у первого бара, что выплыл из-за угла, не робей, тормози
и пей за того, кто от души оставил огромный рубец.

Да святится имя Твое,
"Отче наш,
иже еси на небеси."