Що для тебе?

Катрин 8
Що для тебе життя?
Це постійні цілуночки долі?
Або рідна земля, що натхнення дарує тобі?
Що для тебе слова?
Бур'яном проростаючі в полі,
Їх жахливі кидають за спиною люди,
Ніби гостронаточені довгі ножі...
Що ти зробиш, коли невдачі спіткатимуть?
У житті таке часто буває, справді, повір.
Головне - свою гідність ніколи не втратити.
Не згубити того, хто всередині тихо сидить...