Мама

Елена Баеш
Де мамэ ту
Ну нумай сэ ыць аминтешть,
Ту ешть датор
Вешник с-о юбешть.

Мама
Драгосте ць-а дат,
С-а ымпэрцит
Ку тот
Че аре май курат.

Сперанца ей
Фэрэ сэ штий
Пэстрязэ стяуа
Де фийче ши де фий.

Де мамэ ту
Ну нумай сэ ыць аминтешть,
Ту ешть датор
Вешник с-о юбешть.