Скаж1ть мен1!

Ирина Еремина Космея
       

Скажіть мені, що трапилось зі мною?
Чому я посварилася з весною,
Чому ходжу така сумна,
Чому я не радію краплям з даху,
Чому не посміхаюся я птаху,
Що з вирію додому прилетів,
Та пір ;ячко  весільне вже надів,
І пташку наречену зазиває?
Хіба сама про себе я не знаю,
Чому я посварилася з весною?
Тому, що заздрість подружилася зі мною…