Т. Левицкая, Моя Украина, пер с укр

Виталий Карпов
Отчизна моя, Украина святая,
Цветущего Киева древняя Русь,
Узоры цветные, землица родная,
Тебе поклонюсь, за тебя помолюсь.

До неба, до солнца, до звёздного эха,
Соборы возносят златые кресты,
Звучат колокольчики детского смеха,
Пусть счастливы будут и дети и ты.

Чтоб зоренька ясно тебя осветила,
Чтоб мамы улыбка согрела в беде,
Чтоб в поле бескрайнем пшеница родила,
Молюсь за тебя, поклоняюсь тебе.

Державы соборной простёрлось величье
От Черного моря к Карпатским лесам,
И песнею славить твоё безграничье
Прекрасным девчатам и верным сынам!

Отчизна моя, Украина святая,
Цветущего Киева древняя Русь,
Узоры цветные, землица родная,
Тебе поклонюсь, за тебя помолюсь.

февраль 2014

Моя Украiна
Татьяна Левицкая

Батьківщино моя, Україно квітуча,
Стародавня священна Київська Русь,
Вишиванка барвиста, землиця родюча,
Я вклоняюсь тобі та за тебе молюсь.

Хай до сонячних китиць, народу на втіху,
Піднесуться соборів хрести золоті,
Залунає дзвіночок дитячого сміху,
У добробуті житимуть діти твої.

Щоб завжди тобі зоренька ясно світила,
Як матусина посмішка гріла в журбі,
На полях неозорих пшениця родила,
Я за тебе молюся, вклоняюсь тобі.

Хай держави соборної велич сягає
Аж до Чорного моря й Карпатських лісів.
На безмежні простори співанка лунає
Щиро відданих дочок й надійних синів!

Батьківщино моя, Україно квітуча,
Стародавня священна Київська Русь,
Вишиванка барвиста, землиця родюча,
Я вклоняюсь тобі та за тебе молюсь.
http://www.stihi.ru/2009/03/04/305