Читайте свого поета

Татьяна Боровая
Дмитру Креміню з великою повагою.

«А мені земля дала прозріння  ще тоді...»
Дмитро Кремінь, Лауреат Шевченківської премії
«Чорна меса» 2001р., книга «Літопис».

Дмитро Кремінь живе і працює в м.Миколаїв, Україна.
 
     Поета коли читають? Тоді, коли слава долине із неба…  Що був такий в нашому краї, а ми -  бач, про нього не чули, а  може, почувши  – не знали!?  Чи може тоді, як у  школі по примусу  – бо треба…
Та ні! Не треба!
     Поета  читають душею, сльозами вмивая книгу – бо в ній є серця частина! Бо в ній десь блукає у мряці заплаканий вовкулака без спокою і спочину!
     Читайте свого поета допоки ця  пісня лине! Допоки слова лунають міцні, мов могутній кремінь -   втаївши в собі прозріння!
     На мить залишіть буденне, візьміть із полиці книгу!
Вона вам відкриє душу, промиє від бруду очі, розтопить на серці кригу...

Але… «Нема пророка в своїй Вітчизні»... біблійська істина….

Дякую за фото из інтернета