Година чекання

Людмила Дзвонок
Всміхнеться сонечко Майдану -
Це неодмінно має статись.
Бог перев'яже кожну рану,
Бо знає, як за все узятись.

Він розуміння дасть всій владі,
Як йти пліч-о-пліч із народом,
Як мирно працювати в Раді,
І плід принести людям згодом!

Всміхнеться сонечко Майдану –
Це неодмінно має статись -
Бог дасть годину ту жадану,
Яку чекаємо діждатись!
             07.02.2014