Светът без тебе...

Радко Стоянов 2
Целувките ти знойни ме изгарят
с нестихващата жажда на страстта.
Милувките ти нежни ме разтварят
в безкрайното море на любовта!

Светът без тебе е като пустиня,
обрулена от диви ветрове.
Очите ти са бистра медовина,
звезди от приказните светове!

Ела и дай ми своята надежда!
Ела и дай ми своята любов!
Към щастието любовта отвежда,
за нея аз на всичко съм готов!

Да тръгнем двама с тебе по света,
в безкрайното море на любовта!