Запах свободы - горелых покрышек, дым от костра

Татьяна Оскаленко
Україна - рідна мати
ти дала нам все, що тільки можна було дати:
Добре слово тата,
Колискову мати,
Пращурів великих - треба пам’ятати
Поле жовте, небо сине
Чорнобривці - українські квіти.
Скрізь лунає мова соловїна
Спів дівчат у свята
запах шин горілих
Так свобода пахне в ненці-Україні,
Сніг червоно-чорний
Смуток, біль та зрада,
коли брат на брата...
 
Морем сліз та крові,
кайданов, ув’язнень,
катувань,терором
нас вже не злякати.
Народившись вільним,
нам рабом не стати.
В нашем серці гідність,
ціннику не має,
у долонях доля,
посміх на обличчі,
на очах у світу,
ми з колін повстали!!!
Слава Україні та Героям слава!!!