В напруженнi клопотах тягнеться днина...

Мыкола Ковальчук
В напруженні клопотах тягнеться днина.
Й осіння погода примхлива в дощах,
Тому така радісна кожна хвилина,
Коли на природу торується шлях.

Килим листяний шелестить під ногами,-
До сну роздягнувся зажурений ліс.
А день, ніби літо прощатися з нами,
Чаклун в подарунок сьогодні приніс.

Знімається втома, яка насолода,
Ясніє на сонці важка голова,-
Лікує чудова осіння природа,
Її описати не в силі слова.

                09.11.1997 р.