Акацiя

Мыкола Ковальчук
Зацвіла акація вся духмяним цвітом,
Бо весна крокує буйно понад світом.
Зла душа підняла руку на акацію,
Щоб не затіняла грядці інсоляцію.

Не рубай акацію, геть думки захланні!
Глянь - це ж наречена в білому убранні.
Не рубай акацію, не чини зло жахне,
Не рубай акацію - вона медом пахне!

Виросла з акації чарівна красуня,
Для сільчан, немовби, юності відлуння.
Не дамо зрубати, хай цвіте акація,
Хай усіх чарує її дивна грація.

Приспів:
Не рубай акацію - це безцінний дар.
Не рубай акацію, бо в квітках нектар.
Не рубай акацію, бач тремтить листва,
Не рубай акацію, та вона ж жива!

                25.09.2013 р.