дотик душi вiдчуваю..

Леман
..таке відчуття..що ти поряд..
..я дотик душі відчуваю..
..шукаю очима твій погляд..
..і серце на мить завмирає..

..та поряд навкруг сотні душ..
..що в пошуках мрію чекають..
..благаю..ти тишу поруш..
..я голос твій серцем впізнаю..

..у відповідь тиша мовчить..
..птахи навіть спів зачаїли..
..лиш серце в тій тиші болить..
..чому ж так надії раділи??..

..закоханим в очі вдивляюсь..
..радію..що мрію зустріли..
..та душами їх милуюсь..
..де квіти кохання розцвіли..