Рифмо-плёточка о хвосте

Вера Свистун
Сказала мама, неспроста,
что я "тяну за хвост кота"?!
Я так от поисков устал...
Во все укромные места,
во все углы я сунул нос!..
Нет там кота! Откуда хвост?


Римо-пліточка про хвіст

       
Сказала мама, - чому так? -,
що я "тягну за хвіст кота!"
Я так від пошуків втомився,
і де я тільки не дивився!
У всі вугли я сунув ніс!
Нема кота! То ж звідки хвіст?