***

Черновик Обезумевшей
Куди так швидко,
так невблаганно лине час?
У смітнику валяється
вже сота спроба
Моєї жалюгідної,
сльозливої промови
Де "ти", Де "я"
Але немає "нас"
Кому потрібні
ці печальні манускрипти?
Що муками розмножуються
в серці,
безперервно
Твій інструмент - мінлива скрипка
Я ж граю лиш на власних нервах