Не хочу

Черновик Обезумевшей
Я не хочу..
Свої дні без тебе коротати
У вбивчій тиші,
ночами,рахуючи серця удари
Я готова
тебе до кінця своїх днів чекати
І знати..
за ким ночами плаче твоя гітара

Сльози щоками
Чи то вони просто вода..?
Приправлена сіллю,
з,як правило,свіжих ран
Погляд..думки
І слова,що колись не сказав
І в мені..
Невиплаканих сліз тих океан

Кляті..вогнем
печуть в відкрите настіж серце
Й без того змучене
Й без того увінчане шрамами
Розбите, але
з горем навпіл ще б'ється
Ще б'ється
Загартоване сподіваннями

Серце..
якщо любляче, воно усе здолає
Захищаючись
нікому не потрібними віршами
Аби лиш
ти назвав її "кохана"
Аби лиш
ти колись сказав, що все не марно..