Боляче

Черновик Обезумевшей
Це боляче..
Щодня тобі писати.
Писати про усе,что на душі,
але не відпрявляти..
Це боляче,
Щодня серед народу тебе помічати..
байдужим поглядом ковзнути,
а подумки,так ніжно цілувати
Це боляче,
В мою країну снів тебе пускати..
Так міцно,і так боязко за руку взяти,
З диким бажанням,твої губи цілувати..
А потім,так раптово чути:
"Час вставати"
Щаслива,бо знаю,що є ти..
Нещасна,бо не знають адресата ці рядки.