Якби...

Черновик Обезумевшей
Якби одного разу
Ти спитав:
У чому полягає моя мрія..
Я відповіла би без вагань:
Зробити все,
Аби ти був щасливим!

Засинати у одному ліжку
І будити тебе поцілунком ніжним
Куйовдити твоє волосся світле
А потім обійняти,
І забути про усе на світі..

А ввечері,засунувши фіранку
Вести розмову,до самого ранку
Дивитися в лице,
Що таке рідне і красиве..
І відчувати тебе
Кожною клітиночкою тіла..

Проживати дні без тебе,
Наче в пеклі..
А ти прийдеш одно разу,
І спитаєш:
Чого я справді хочу..
Я скажу все прямо
І відверто
Не так багато,любий,
Просто бути поруч…