Приходь!

Черновик Обезумевшей
Приходь!
Приходь до мене знову й знову
Поки ще солов”ї не заспівали
Ми заведемо чергову німу розмову
Ти зрозумієш по очах,
Як сильно я тебе чекала

Приходь!
Приходь до мене
Сонячним промінням на світанку.
Приходь до мене місяцем уповні.
Поки ще замкненні всі двері,
Засунуті фіранки.
І поки ще не встигли
Згаснуть зорі.

Приходь!
Приходь до мене буйним вітром.
Пронизуй моє тіло
Своїм подихом холодним.
Приходь…приходь до мене
Снігом білим.
І розтань водою
У моїх долонях

Приходь!
Приходь до мене разом із дощами
І молю тебе: ти тільки пам”ятай:
Я завжди чекатиму тебе,
Коханий…
Тільки ти приходь…
Приходь,не залишай…