Допоки я жива...

Черновик Обезумевшей
Я малюю тебе,
На обірваних листках,
У думках,в автобусі,
На запітнілих вікнах…

Я пишу вірші тобі,
Попри увесь мій страх,
Удень,вночі,
В морозну зиму і пекуче літо…

Я думаю про тебе,
Зараз…
І думатиму
Через рік і через два…

Я кохаю тебе,
До серцевих спазмів..
І кохатиму,
Допоки я жива…