Я поруч...

Ольга Заря 2
Ну, здрастуй, хлопчик, мій малюк,

Сховалось сонечко за грати…

Зітхаю  -  чути  серця стук ,

Не сплю, навіщо серцю   втрати...

Так, я, можливо, не права,

Таке було вже не впервинку…

Де особливі    ті  слова,

Щоб нам з'єднати половинки…

Де ті думкИ , де вчинки ті,

Щоб все до серця повернути…

Пробач, хоч краплю посвіти,

Твоє мовчання, наче пута.

Замружся, ніби вовченя,

Та  поспішай на запах сонця…

Як сумно нам на схилі дня

В свої дивитися  віконці.

Як врятувати первоцвіт,

Ці мляві проліски в підвалі.

Який навколо - дивний світ,

Де  в небі  зорі  запалали…

Притулок мій - в твоїх  плечах,

Всю ніч стояла б я з тобою…

Зігрій мене, і на очах –

Я знову стану - золотою.

Не переплутає ніяк

наш щирий ангел  душ світіння…

Я  твій  настояний коньяк,

«Імператриця і богиня»…

Мій  вітерець ковзне до вух

І  поверне у перенісся…

Ти народився, милий  Друг,

Я поруч   -  бачиш... ти вже снишся…