Живи без драм

Лева Августова
І ось, тобі вже сорок років,
Ти так і лишився один.
За життя набрався боргів і пороків,
Взявся курити і випускаєш з легенів дим.
Я пам'ятаю тебе молодим,
Вічно худим і з довгим волоссям.
Ти постійно наспівував драм
І завжди уникав надто серйозних дам
(серед них була я).

Я рада, що ти бодай не спився,
Переживала, що тебе це не мине.
Але, як бачу, ти чудово існуєш і без мене.