Кохання

Куприй Веталь
Кохання це феномен життя
це дуже щирі почуття
в коханні неважливі вік і нація
у кожного своя асоціація

Кохати можна раз в житті
й потрібно пам*ятать всі миті
кохати справді - потрібно вміти
та ще його потрібно заслужити

Але кохати потрібно безо лжі
тоді ти не бачиш тієї самої межі
коли кохаєш треба не тужити
а жити жити жити

Навіть малесеньке дитя
має щирі почуття
заперечувати нїхто не буде
Кохання - феномен життя!