Свiтанок

Нелли Бикс
свiтанок
туман розтанув-
вiтер листя пiдхопив
на гучний танок.

опiвднi
заспiвали пiвнi-
в небi сонце майструвало
промiнця рiвнi.

гэн пополуднi
в небi хмари нуднi-
дощ пiшов i впало небо
у калюжi бруднi.

мiсяц линэ
гэн у небi темно-синeм
до свiтанку вiн до дому
знов вернутись винен.