Украинец и москалька женятся

Иннокентий Фривольный
Українець і москалька одружуються.

Батько, дід і син - присіли.
Йде розмова про весілля:
- Слухай, синку, ти і дуб -
Йдеш з Наталкою на шлюб!
Так і знав, що зловиш гав!
Ти диви, москальку взяв!
Ну, а далі що робити?
Як  в сім'ю її пустити?
Хоч жінки усі однакі.
Тільки хай не забалака
По москальські при мені -
Враз спіймає торсунів!
Ти раніш її їбав?
- Ні, неторканою взяв!
- Та невжеж? То інша річ –
Перша шлюбна буде ніч,
Як той ніччю поведеш,
Так і далі заживеш!
-Ну, звичайно, як з жінками,
Розігрію балачками,
Поцілую потім ніжно,
Роздягну, а далі в ліжко.
Ну, а щоб все було зручно
Є і фільми, і підручник
Та і так мені знайоме –
Це дівча у мене сьоме.
Що тут нового мені?
Тільки батько каже: - Ні!
Жінка – то не б***ь в кущах!
Де комахи верещать
І співають солов'ї,
А будова для сім'ї.
Головне ж питання, сину –
Це повага до Вкраїни!
З москалями тільки так,
А інакше все бардак !
Як відразу не збагнеш,
З москалихи дур не вб'єш!
Починай все навпаки
З чоловічої руки.
І відразу, а не трішки,
Посильніше кинь на ліжко
Щоб взяла на розум, сину,
Те, що сильна Україна!
Далі, хлопче, роздягнись,
Біля ліжка покрутись –
Знає хай оця дівчина,
Що красива Україна!
Синку, також пам'ятай –
Ій х***ку не давай
Цілувати, пестить ніжно!
Українцю – то все лишнє!
Встане сам як та жердина -
Самостійна Україна!
- Ну, а  далі що робити?
Може ти підкажеш, діду?
- Підкажу,  хоча й незручно,
Але треба перднуть гучно!
Зрозуміла щоб відразу –
В Україні досить газу!
Батько не всьому навчив?
Далі? Звісно що – дрочи!
Щоб збагнула ця сердешна –
Україна незалежна
Ні від кого й назавжди
Від москальської пізди!