Ю. В. Т

Иннокентий Фривольный
Ю.В.Т.

Гірко плачуть українці:
"Хто нас захистить?
Юля-мама у в"язниці
В самоті сидить."

Ой, тривожная година,
Так по всій землі.
Підступають к Україні
Кляті москалі!

Тягнуть до свого МСу -
Тяжка кабала!
Українцям до прогресу
Заборона зла.

Лиш останняя надія
Та і той нема -
Доки Юлю-маму криє
Харківська тюрма.

Юля - новая Мазепа,
Український вождь!
Не радійте Допа з Гепой.
Буде вам! Ото ж!