Курви

Владимир Евтушенко
   КУРВИ

Тому, хто не чує народу,
Тому, хто гнобить Україну,
Тому, хто плюндрує Свободу,
Я плюну віршами у рило!!!

За що, просто не розумію,
Вбиває нас обрана влада?
Невже, наша Ненька – повія?
Невже, Вона має страждати?

Вставайте, землі рідні діти!
Вставайте, на бій з байстрюками!
Немає вже сили терпіти,
Не будемо більше рабами!

З народу зідрали три шкури,
Та нічого більше здирати!
Шикуйтеся, прокляті курви!
Борги, час настав, віддавати!!!