Смерть на Майданi

Людмила Дзвонок
Господи, прийми цю душу,
Що летить так рано.
Мене трусить, як ту грушу...
Смерть ця не бажана!

Так хотіли  карі  очі
Бачити ще небо!..
Матері чи хватить мочі?
Жити якось треба.

Буде жити безголоса -
Силоньки не стане,
Сивина зійде на коси,
Доленька зів’яне…

Його доля, її доля -
Це не за горами,
Не в сусідів, не у полі!..
- Людоньки, що з нами?
        20.02.2014