Знов горить Майдан вогнем..

Ксения Корчма
І знов пораннені і вбиті
і знов горить Майдан вогнем
і навкруги усі  сердиті
коли ж усе вже це мине?

Бо люди дуже хочуть миру
щоб жити і ростить дітей,
а влада бісиця від жиру
їй мало вбитих всіх людей

Та схаменіться ,прошу,люди
нема важніше за життя-
нічого в мирі і повсюди
нехай птах смерті не кружля!