Майдан SOS

Наталья Сокуренко
Сидить мати серед трупів й гладить руку сина,
На Майдані загинула єдина дитина…
Куля беркута навиліт влучила у груди,
Плаче мати і голосить: «Зупиніться люди!»…
Не вбивайте молодих, що  кров’ю стікають,
Дуже боляче батькам, що дітей ховають…
Синку мій, вставай мерщій та відкривай очі,
Відпускати на той світ, я тебе не хочу!