Люди хай не вiдлiтають...

Людмила Дзвонок
Вчена Господом* молитись, то й молюсь.
Ось і в цю хвилину  тяжку поклонюсь,
І прославлю, й розкажу про серця біль,
І про те, що «наш Гарант» у боротьбі...

Кинув дім, своїх людей – його ярмо…
Так для чого ж тоді брався за кермо?
- Господи, молюся так, як Ти навчив:
Дай йому у серце мир Твій, щоб спочив!

Дай йому  з Тобою зустріч, Ти – життя,
Тільки Ти в спромозі дати майбуття!
Хай не буде бідкатися і хворіть,
Хай живе для того далі, щоби жить!

Дай йому сповідатися за свій гріх,
Щоб народ простити за кров зміг -
Кров за кров - це не Твої шляхи!
Люди хай не відлітають, як птахи...
                22.02.2014

*"Не мстіться самі, улюблені, але дайте місце гніву Божому,
бо написано: Мені помста належить, Я відплачу, говорить Господь.
Отож, як твій ворог голодний, нагодуй його; як він прагне,
напій його, бо, роблячи це, ти згортаєш розпалене вугілля йому на голову.
Не будь переможений злом, але перемагай зло добром!" -
                Біблія.Римлян 12:19-21.