***

Наталья Сулименко -Чужая
У такий важкий для України час,
Прилетіли навіть янголи з небес до нас,
Дивляться суворо оченятками блакитними,
Добре, що для всіх вони є непомітними.
Люди наче з глузду з’іхали усі,
Щось жорстоке роблять і постійно в русі,
Один одного вбивають та калічать,
Бо не всіх в лікарнях вилічать…
Схаменіться, поки ще не пізно,
Вирішити цю проблему можна мирно!
Невже вам байдуже, що ллється кров невинних?
Не розумію вас таких нестримних!
Ви створили хаос – це не вихід,
Нам допоможе дива славного прихід.
Президент робити нічого не буде,
Він втік, народ такого не забуде!!!
Чиновники як миші з корабля стрибають,
Мабуть, помилку свою вони приймають.
Грошей накрали, і давай ховатись,
А ніхто не зможе до кінця триматись,
Нашу владу за ніщо країни інші всі вважають,
Слово своє «скромне» вставити вони бажають.
Ніяк тут не зарадити,  «Майдан» у ярості,
З нашою країною в нас не буде навіть старості,
Ніхто не зрушить з свого місця, бо умови всі сказали,
Зробіть же що-небудь, щоб  громадяни не страждали!
Марно щось казати, в нас уряд як тварини,
Біжать там, де їм добре, до чужини,
До сварки підкинули масло в вогонь,
Тепер вони триматися хочуть осторонь.
Вищі над нами справжнє обличчя своє показали,
Ми в вас брудних свиней  впізнали,
На вас дивитись неможливо без злості,
Ви в нас викликаєте тільки емоції жалості…
Янголята крилами ніжними своїми махнули,
Зі сльозами на очах до кращого світу порхнули,
Їх чиста кришталева душа тут не зарадить,
Впевнені вони, що хтось людей колись розрадить…