Союзянки - доньки Украiни

Мыкола Ковальчук
"Союз українок" створили
Жінок щоб з колін підвести,
Коли від чужинської сили
Покірливо гнулись хребти.

Приспів:
Союзянки - доньки України,
Щоби край наш ніхто не зборов,
Ви плекали любов до Вкраїни,
Материнську, найвищу любов.

Ви сіяли правди зернини,
До волі зводили мости.
Ростили дітей для Вітчизни,
Вели до святої мети.

Приспів.

Завзяті, рішучі і милі,
Й сьогодні, у вільні вже дні,
Допоки ще чуєтесь в силі,
Долаєте справи земні.

Приспів.

Ви гордість і гідність держави,
Єднальні мости для родин,
Будителі давньої слави
Вкраїнських жінок-берегинь.

Приспів.

                1996 р.