Каламбур на беларускай мове - 87

Леонид Ганчаров
Каламбур гандляра аб запрашэнні дзяўчын на кірмаш

Лен, Зін, Тань, Галь, Свет, КІР, МАШ
Запрашаю на КІРМАШ.
То Нінэль кажу, ТО  ВАРЫ
Пра цудоўныя  ТАВАРЫ.
***

Каламбур торговца о приглашении девушек на ярмарку

Лен, Зин, Тань, Галь, Свет, Кир, Маш
Приглашаю на ярмарку.
То Нинель говорю, то Варе
Про  чудесные товары.