***

Иван Задрыгун
Поглянь на палаючий Київ,
Таку ти хотів Україну?
В народу вкрасти надію,
Зробити з столиці руїни?

Та ні, не руїни- хотілось
Усі щоб-по струнці!!!Тай ще ні-
Братки щоб роздерли країну
Й розсовували по кишенях!!!

Чи був ти хоч раз під прицілом,
Для виродка-снайпера грою?
Чи може товариша тіло
Виносив прикривши собою?

І ось, який мАєш доробок-
Злочинні, віддавши накази,
Ти трупами вистлав дорогу
До тих золотих унітазів.