Не налякають хай тебе дороги

Анеля Мей
Тож подарую  я тобі багряний вітер,
Що в лісі вересневому по між дерев гуде,
Пошлю тобі поводиря невидимого диво - раю,
 Він на омріяні дорозі, тебе за руку проведе,
Я зоряницю ніжно обійму мов квітку,
Вона ж за те зірками шлях нічний вкладе,
А із вершини гір куди твоє погляне око,
Стежина грястицею встелена впаде…

P.S.   Моєму синові.