Небесна Сотня

Мыкола Ковальчук
Ми з Небесної Сотні, всі відважні, завзяті,
Що ангелами в небо злетіли в імлі.
Ми повстали за правду проти зла й супостатів,
Щоб добро панувало на рідній землі.

Ми покинули друзів, отчий дім і родину,
Щоб прискорити владі злодійській кінець.
Наша Сотня Небесна вся геройського чину,
Ми мужчини і гідно несем свій вінець.

Ми боролись відважно під знаменами волі
Щоб вогонь перемоги повік не погас.
Ми з Небесної Сотні, як один - всі герої,
Тож незлим тихим словом згадайте про нас.

Коли мир запанує, грядуть свята державні,
Ми прийдемо з небес, як ангели, у снах...
Ви, батьки, не сумуйте і не плачте кохані,
Вже наш подвиг і мужність безсмертні в віках!

                25.02.2014 р.