Признання 2

Николь Салер
Відгадай загадку
Легша ніж пух, та важча ніж камінь
То холодна мов лід, то гаряча як лава
Класніша ніж сонце, і зорі нічні
Коли вона поруч
Лихоманка в душі
Найкраща
Прекрасна
Що ще скажу
Знай, що від тебе я божеволію