Признання 4

Николь Салер
Люблю тебе, й ні капельки не страшно
Висловити свої почуття
Й хоча на дорозі любові важко
Та я ризикну подолати цей шлях
В твоїх очах так хочу віднайти
Бодай частину пристрасті вогню
Тому будь ласка не мовчи
Скажи, «я теж тебе люблю»