Бiсова шинкарка!

Владимир Евтушенко
БІСОВА ШИНКАРКА!
1
Змазав я підводу шмаровидлом,
Тай пішов до шинку, доки видно.
Ще й до кума заверну, понад тином пронирну.
Вип’ємо горілки та ще й пива!

Приспів:
Ой, гоп, баба Пріська!
Нехай дасть жаба цицьки!
Бо шинок – не вівтар,
Забодай комар!

2
А в шинку – шинкарочка гарна,
А на ній – запасочка справна!
Як бровою поведе, та ще й оком підморгне,
Зразу кума чорт візьме і мене!

3
Жінки мене й кума відшукали,
Та на всю шинкарню матюкали!
Було йому і мені штурханами по спині...
Оце добре погуляли до зорі!