Хитка планета

Игнат Меренков
      Хто б не переміг, ми програємо.
      Слоган фільму «Чужий проти хижака»

Горить планета стрічкою страхіть,
Немов Чужі зчепилися із Хижими.
Ненависті тавро — тваринна хіть.
На чий схилитись бік, аби ми вижили?
В обох фізіономія гидка,
Чужий чи Хижий — сутність є єдиною.
На цій планеті, що від зла хитка,
Рятуй любов, лишаючись ЛЮДИНОЮ!