заради чого

Стецька Ни
Одне, заради чого треба жить, - то жить для всіх.
Інакше зрозумієш ти наприкінці, що то було все марно.
Що на Землі від тебе не залишилось слідів.
А після смерті за позицію егоїстичну - кара.