Журавлi ви моi журавлi

Фаина Янко
Журавлі ви мої журавлі,
З криком вашим плекаю надії
Що весною здійсняться мої
Незабутні щасливії мрії.

Що повернеться знову весна,
Вся земля оживе, заквітує,
Та наповниться співом вона
І спокійне життя завирує.

Я радітиму мов немовля,
Кожній квіточці, кожній пташині,
Це ж мій сад, моя рідна земля!
А у небі ключі журавлині!
-------------------------------
Ф. Янко
01.03.2014р.