Юбилейно

Радко Стоянов 2
   НА ВЛАДИМИР
На твоите години любовта
е още нежна, вдъхновена песен.
И блика многолика радостта,
животът е пред теб красив, чудесен.

На твоите години мъдростта
е щит, чрез който бури побеждаваш,
рушиш миражите на глупостта,
но верен на мечтите си  оставаш.

На твоите години светлина
от твоята добра душа извира.
Цветя красиви в райска долина
сърцето ти за всекиго намира.

На твоите години си Творец –
към бъдното пътеките проправяш.
Достойно носиш  славния венец,
усмивки, вяра и любов даряваш! 

На твоите години си герой
в житейската вълнуваща пиеса,
но ти признания дължиш безброй
на своята красавица Инесса!

Бъди честит, щастлив,  благословен,
с любов в сърцето като песен,
от светла вяра в Бога окрилен.
Животът  е пред теб красив, чудесен!