Маме хрупкого мира!

Людмила Лунева
Маме хрупкого мира –
В уши набатом – ложь!
Если спасаешь сына –
Родину ты спасёшь!
----------------

" в период с 2005-го по 2010 год Виктор Янукович издал четыре свои книги: "Рік в опозиції. У політиці не буває остаточних перемог і поразок", "…І рік при владі. Від кризи — до економічного зростання", "Здолати шлях" и "Як Україні далі жити".