Бог прийде тодi...

Людмила Дзвонок
                «Знаю, Господи, я, що не в волі людини дороги її,
                не в силі людини, коли вона ходить, кермувати
                своїм кроком» - Біблія, Єремія 10:23.


Всі ці вітри, всі ці бурі ідуть не від брата,
Сатана несе країні повстання-багаття!
- Українці, візьміть Слово те, що має силу -
З ним не будемо ми мати у собі безсилля!

З Божим Словом виступайте на ворожу орду
Від всіх західних кордонів до самого сходу,
З ним із півночі до півдня гоніть зле творіння -
Тоді прийде в Україну Господнє спасіння!

Не звертайтесь до «царів», до різного люду -
Не діждемось від них захист й совісті пробуду!
Кайтесь, люди, перед Богом за гріхи країни -
Прийде Бог тоді на поміч рідній Україні!

- Господи, відкрий всім слух (Тебе чути б стали!),
Також очі всім відкрий, щоб прозріння мали,
Щоб повірили Тобі, як своєму  Спасу,
Що від Тебе захист наш, силоньки запасу!
                06.03.2014