Обн1муться брати!!! зах1д обн1ме сх1д!!!

Уляна Демченко
Обнімуться брати!!! Захід обніме Схід!!!

Ми щойно в яму опустили домовину,..
ми ще молилися за упокій своїх синів,..
іще  не зняла  жінка траурну хустину,..
іще не висохли від сліз очі батьків,..

Іще життя сирітське діти приміряють,..
іще  від болю, як свічки згорають вдови,..
іще дощі сльозами поле бою омивють,..
іще в"язкий заміс землі на крові....

На запах смерті, згарища пожеж,
В личині голуба, що має біле пір"я,
орел-стервятник, двоголовий  людожер
зі зброєю зухвало вдерся на подвір"я.

В зажерливих очах- шизофренії блиск.
Плює слова брехні-  гидку отруту.
Ти- ворог, мародер! Впаде кара з небес
і внуки приймуть за гріхи твої покуту!

Ми, українці,  прагнем волі, миру...
Та вдячні "дRUгу" ми за "аншлюс"- підлий хід.
ТЕПЕР усі ми- патріоти щирі!!!
Ми разом!!! Захід обнімає Схід!!!