Риторический вопрос

Автор Муза
Когда каналы все в понос льют тонны геббельсовской лжи
Когда с соседом тон угроз закомплексованной шпаны
Когда идет террора вброс под видом русской блин весны
Когда парламент на износ штампует в жизнь больные сны
Когда вкололи много доз супердержавной белены
Когда имперский жар возрос до сумашествия страны
Есть риторический вопрос - хотят ли русские войны?

* * *

With tons of Hebbel’s stinky shit through all state channels more and more
With failure stop and think a bit what makes them break through neighbor’s door
With provocations new technique that russian spring is handmade for
With legislative war permit that lawmakers stamped for
With national obsessive bid on super power to restore
With nostalgic empire fit in brains blooming therefore
Rhetorical to ask indeed – are russians truly wishing war?