И 27. 02. 2014

Ярослава Луговая
В/олошками квітують очі,
А/ серце холодом тріпоче,
С/онце світить на устах.
("И"/ - не лідер у словах.)

Л/’ються в серці почуття…
Е/х, не має воротя!
Н/е мовчу, кричу щосили!
К/ожен погляд дає крила.

О/повило день зізнання
Б/езпідставного кохання.
О/притомніти не можу,
Г/ордість в серці не вельможа.

Д/ань від Бога – тіло й кров,
А/ від янголів – любов.
Н/е  картаву злість.
В/ чесних помислах не гість.

О/чі душу полонили,
Л/аска хвилею накрила,
О/криляють дні і ночі,
Д/овіряю їм охоче.

("И"/ не знаю де подіти,
М/ісця їй не має в світі.
"И"/ - це виняток із правил.
Р/івна їй лиш біла ґава.)

О/бійми ж душею душу,
В/ийти з гри мене не змушуй.
("И"/ - це буква. Я ж – Людина!)
Ч/арівна любов невинна!

Посвящается Попутчику

Автор картины - SANJUAN CHELIN